Startsidan | Om oss | Schema | Sponsring | Sponsorer | Bevis | Kontakta oss

Paranormal Crew SwedenCharlie Svensson
Paranormal Utredare


Fredrik Thuresson
Paranormal Utredare


 
Victoria Magnusson
Kontakt/Webmaster/Admin


 
PCS grundades i Februari 2011 av fyra vänner.
Det som fick oss att verkligen sparka igång hela gruppen var för att bevisa, först och främst för oss själva, att det Paranormala faktiskt existerade.
Efter många timmar framför TVn hemma med amerikanska serier som "Ghost Hunters, Ghost Adventures etc, så kände vi att vi behövde ge oss ut själva för att bekräfta att det som händer i avsnitten även händer i verkligen.

Eftersom intresset för det paranormala alltid funnits i våra liv så var det inte särskilt svårt att träda in i rollen som "spökjägare".
Det ska dock tilläggas att vi alltid försöker motbebisa lika mycket som att bevisa när vi är ute.
Vi tycker att detta är viktigt eftersom att allt som händer inte alltid behöver vara Paranormalt bara för att det är märkligt.
Vi försöker alltid hitta naturliga förklaringar innan vi ens tänker tanken på att det kan vara något paranormalt.
Det är otroligt viktigt för oss att vara seriösa och inte "leka" med det som vi alla egentligen vet så lite om.

Den stora skillnaden på Sverige och USA när det kommer till sådana här spökjägargrupper är att i USA är det väldigt öppet, man vågar prata om det och man vågar stå för det man tror på. Det känns som att det övernaturliga fortfarande är lite tabubelagt. Vi gör det vi gör för att vi själva tycker det är spännande och vi driver denna bloggen för alla er som delar samma intresse som vi. Känner man att det vi håller på med är konstigt eller rent av idiotiskt så behöver man helt enkelt inte följa oss.

Paranormal Crew Sweden består idag av Charlie & Fredrik
Vi jobbar just nu tillsammans med Cinematik, ett filmbolag och tanken är att vi ska spela in en väldigt svensk version av program som tex. amerikanska Ghost Adventures.

Paranormal Crew Sweden är den grupp som ska medverka i den kommande serien och just nu håller vi på med förproduktionen.

Vi hoppas att ni vill följa oss under denna fantastiska resan och att ni hör av er till oss vid eventuella frågor eller funderingar.
Hur man får kontakt med oss hittar ni under fliken "Kontakta oss"

Vi hoppas också att vi ses där ute någon gång och att det vi gör är intressant för er!
 
 
Varma Hälsningar
Paranormal Crew Sweden
Charlie, Fredrik & Victoria

Bloggdesign by JojjoDesign