Start | Om oss | Ghost Augustine | Utrustning | Sponsorer | TV | Kontakt

Vår utrustning

Här är utrustningen som vi använder mest just nu och som allt är sponsrat av:
Ghost Augustine med Ghost Hunters Equipment
 
Vi har ett ex antal av varje grej men också olika modeller på samma typ av utrustning.
Här ser ni lite bilder på det vi använder oss utav mest och under varje bild finns lite information om hur det fungerar och vad vi använder det till.
 

 
 
Mel 8704R Vibe Pro Navigator:
 

Mel Meter Model 8704R är ett intelligent, mikroprocessorbaserat instrument som utformats särskilt för paranormala utredare och entusiaster. Denna mätare visar förändringar i det elektromagnetiska fältet och den har även en temperaturmätare som registrerar plötsliga höjningar eller sänkningar i temperaturen.


 

 

P-SB7 Spirit Box:

 
P-SB7 eller ”spiritbox” använder en milli-sekund justerbar framåt eller bakåt frekvens "sweep"-teknik i kombination med en egenutvecklad högfrekvent syntetiskt brus eller "vitt brus" som fördelas mellan frekvensstegen. Använder man den vid rätt tidpunkt och på rätt plats så kan man med hjälp av denna kommunicera med ”andra sidan” i real tid.


K2 EMF Meter:
 
 
Denna mätare får avläsningar som andra mätare inte plocka upp!
Plus att du inte blandar ihop det med elektromagnetiska fält som skapas av människor eftersom den inte kommer att registrera det! En av många stora fördelar med K - II är att LED-lamporna inte flimrar för små naturligt förekommande variationer i det elektromagnetiska fältet. En betydande stegring i det elektromagnetiska fältet måste inträffa för lamporna ska spika. Vilket betyder att det verkligen måste vara något mycket ovanligt som orsakar en betydande hög EMF läsning.

 
Infrared Thermometer GM300:

En pistolformad digital infraröd termometer med hög precision är utformad
för att snabbt och noggrant mäta av temperaturen på ett föremåls yta med laser guide.
Laser gör precisa mål som ökar lätthet och precision.


 

 Laser Grid Pen:
 

Denna högeffekts laser sänder ut ett rutnät med gröna prickar, användbara för att upptäcka skuggor eller allmänna synrubbningar under en utredning. Man kan ställa in den framför en kamera för att fånga potentiella bevis. Man kan justera storleken och formen på stjärnorna genom att vrida på den justerbara linsen.


 

Geo Device:

 
 Med hjälp av strukturell vibrationsteknik använder vi denna enhet för att upptäcka vibrationer på ett objekt eller dess yta utan någon uppenbar rörelse. Denna är viktigt vid paranormala undersökningar. Man ställer bara in en eller flera i ett rum på möbler eller golv som ska ”vakta” för rörelser.
Ett högt larm kommer att gå av när någon rörelse sker som orsakar minsta vibration.
 

Infraröd HD videokamera:

Modifierad Infraröd HD Night Vision videokamera med 16MP. Denna videokamera har professionellt modifierats med IR-känslighet för att se längre in i spektrum av ljus som inte ses med det mänskliga ögat.


 

Full Spektrum videokamera HD:

 

Denna HD Kamera filmar och tar bilder i båda ändarna av ljusspektrum - där teorier tyder på att Paranormala befinner sig. Att förbättra kamerans förmåga att fånga ljus som reflekteras i dessa frekvenser har gjort denna kamera till en effektiv och viktig utrustning åt PCS


 

 Flood Light Illuminator:

Extra ”osynligt ljus” för våra IR och Full Spektrum kameror
Som gör att vi kan filma i totalt mörker, detta ljus ser man endast i kameran.
Det är alltså fortfarande helt mörkt för oss i rummet och vi kan enbart ledas fram av displayen på kamerorna

 
Sony Digital Diktafon:

Den hederliga diktafonen är den vanligaste och mest använda utrustningen i världen och den används av alla ni sett på TV. Man sätter på den och börjar ställa frågor till ”andra sidan”.
När man sedan analyserar inspelningarna kan man hitta röster, lite som P-SB7 fast denna spelar in och det blir inte i real tid.

 

 

 

 
 
 

 

 

 
 

 

 

Bloggdesign by JojjoDesign