Startsidan | Om oss | Schema | Sponsring | Sponsorer | Bevis | Kontakta oss

Ett positivt bemötande

Vi är riktigt glada över att ni skickar in era historier, vi kommer fortsätta att ta in historier så länge som vi märker att ni är intresserade, sen kommer vi välja ut minst fem stycken.

Vi har förstått att väldigt många är skeptiska mot människor som gör det vi gör och det är något som vi tar med en nypa salt.
Eftersom det övernaturliga är ett ämne som handlar om så  olika saker så är det helt omöjligt att alla kan vara med på samma bana. Vi alla tycker olika och vi alla tolkar saker på olika sätt. Kanske är det helt enkelt så att vi alla som är intresserade av det paranormala och även i vissa fall jobbar med det strävar mot samma mål fast på olika sätt och med olika tankar.

Vi visste från början att detta skulle bli ett utsatt organisation men det är viktigt att påpeka att vi gör det för oss själva och för er som är intresserade av det och tar oss på allvar. Vi har märkt att vår blogg har hamnat på helt fel platser men vi har också märkt att den hamnat på platser som är helt självklara. Vi har börjat uppnå en himla massa bloggbesökare och vi får otroligt mycket mail från människor som tycker att det vi gör att bra.

Vi tackar otroligt mycket för er support och vi lovar att detta bara är början av PCS!

Vi har fått in en hel del tips om ett hus i K-krona som sägs innehålla en hel del aktivitet och för tillfället håller vi på att kontaka ägarna för att se om vi kan få ta del av huset för ett uppdrag!

Ta hand om er tills vi ses igen

Simma lungt!

/ Charlie - PCS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign by JojjoDesign