Startsidan | Om oss | Schema | Sponsring | Sponsorer | Bevis | Kontakta oss

I väntan på en ny miniepisode!

I väntan på en ny liten miniepisode med Paranormal Crew Sweden & Sydfilm Studios så kan vi varmt rekomendera vårt allra första amatöravsnitt som vi släppte i slutet av förra året innan vi kom i kontakt med Sydfilm Studios.
 
Vi är väl medvetna om att kvaliten inte är den bästa men det håller er sysselsatta i väntan på en ny miniepisode!
 
  Vårt första amatör avsnitt: "Paranormal Crew Sweden"
Enjoy!
 
 

Kommentarer
Postat av: fredrika

Tänk att jag har varit med sedan eran första live-sändning i någon prästgård! satt uppe hela natten och kollade och chattade med er! det var längesedan det... och rädd var man när man satt uppe till kl 5 på morgonen och kollade när ni filmade och snackade. Följer fortfarande bloggen och hoppas att ni kommer börja uppdatera flitigt snart :D

Svar: Hej! Det glädjer oss otroligt mycket att du fortfarande är med oss!
Det är människor som du, som gör att vi fortsätter att utforska det många inte vill kan eller vågar göra. Vi hoppas att du fortfarande är med oss och att du stannar, för snart drar vi igång och förhoppningsvis kan vi fixa någon form av VIP till dig under någon undersökning!

// PCS
None None

2013-06-18 @ 16:26:48
URL: http://supergalaxychey.blogg.se
Postat av: Fredrika

Vad roligt att ni kommer dra igång snart! Kommer ni fortsätta att ha live sändningar ibland? För det var väldigt spännande faktiskt, också kunde man chatta med er och se allting "själv" vad som hände :3 Minns att någon fick en bräda i huvudet i dendär prästgården och att en lampa ändrade ljus och att man hörde ljud från ett hörn där det stod en säng!

Svar: Fantastiskt kul att du fortsätter supporta det vi gör! Självklart kommer vi att försöka göra fler livesändningar i framtiden!
Just nu håller vi på att planera en livechatt där vi kommer att visa upp vår utrustning, svara på frågor och även kanske ha en tävling med lite roliga priser!

Hjortsberga Prästgård där vi höll vår liveundersökning var ett roligt event och vi har besökt prästgården ett par gånger till efter men tyvärr utan resultat!

Hoppas du har en fin sommar och du hjälper till att sprida oss överallt!
Du har inte missat att gilla oss på facebook? Länk hittar du under "kontakta oss" fliken på bloggen!

// Charlie - PCS
None None

2013-07-11 @ 14:43:31
URL: http://supergalaxychey.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign by JojjoDesign