Startsidan | Om oss | Schema | Sponsring | Sponsorer | Bevis | Kontakta oss

Pilotinspelning + Era egna historier

Hej alla spökfantaster och följare av Paranormal Crew Sweden!
 
Vi arbetar för fullt med alla förberedelser inför vårt första pilotinspelning med Sydfilm Studios och Hemsökt!
I nuläget har en kamera gått sönder, därav hotas våra inspelningsdatum kraftigt. Vår första undersökning kommer att ske på Husby Säteri.
 
Tanken var från början att vi skulle spela in i början av Juli men nu kanske vi tvingas flytta datumen längre fram, tills dess att vi fått kameran lagad eller finner någon vi kan låna en av.
 
Annars rullar allting på kanon och vi har redan fler platser inbokade!

Bloggen kommer att göras om inom kort då vi ska presentera Ghost Augustine, ett företag i USA som sponsrar PCS i hemsöktproduktionen med all utrustning som vi kommer använda oss utav när vi undersöker på våra undersökningar!
 
Just nu är vi även på jakt efter era historier. Så har ni varit med om något som ni tycker är Paranormalt eller konstigt, skicka in er historia till charlie.hemsokt@sydfilm.se så kommer vi att publicera era historier här på vår blogg! Detta kan ske med namn eller helt anonymt, det bestämmer ni såklart helt sjävla!
 
Hoppas att ni njuter av sommarvärmen som nått oss!
 
Vi hörs snart igen!
 
// PCS

Kommentarer
Postat av: Johan Spånberg

Hej gänget,

Som en trogen spökjägare och seriös anhängare av det paranormala efter många egna upplevelser så skulle jag vilja göra en liten önskelista på programmets upplägg.

1. Inga filmteam.
2. Jobba max två och två.
3. Överdriv inte.
4. Lägg inte till alltför mycket ljudeffekter. Jag inser att det måste finnas lite ambience-ljud för att vara underhållande, men för mycket blir bara irriterande.
5. Strunta i "orbs".
6. Var noggranna med informationen kring områdena ni skall undersöka och hoppa inte direkt in på undersökningen.
7. Lägg inte fokus på den senaste high-tech-utrustningen. Egen erfarenhet säger mig att kamera plus bra ljudupptagning ger flest och bäst resultat.
8. Gå in med inställningen att ni skall motbevisa alla påståenden om att det skulle spöka så kommer ni enbart att ha högkvalitativa saker kvar att visa dom som följer er.
9. Strunta i medium och annat hokuspokus.
10. Var väldigt socialt engagerade på olika nätverk.

Det här är en önskelista från en mycket kräsen och kritisk spökfantast. Det är inte en kravlista. Hör gärna av er ifall ni behöver fler medlemmar.

Med vänliga hälsningar
Johan

2013-08-08 @ 22:58:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign by JojjoDesign